Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 

Kontakt oss for Kampanjer, Tilbud og Samarbeid

HealthierEurope.info er en uavhengig informasjonsside dedikert til effektive og naturlige kosttilskudd som kan ha en vesentlig effekt på din helse og livskvalitet.

Kontakt oss per epost for brukerinformasjon, dosering, alternative naturprodukter anbefalt mot ulike plager, gunstige produktkombinasjoner og mye mer.
Vi søker også samarbeid med deg som jobber med helse eller samarbeidspartnere som rett og slett kun er opptatt av god helse og ønsker å formidle kosttilskudd.

Les om våre Kampanjer og Tilbud her!
Les om tilbud og medieomtaler på Facebook

Produktbestilling via nettbutikk:

De fleste kosttilskudd omtalt på våre sider kan kun bestilles via CareDirect sin internasjonale nettbutikk. ImmiFlex, Born : Again Colostrum og et stort utvalg tradisjonelle varer fra apotek og helsekostbutikker finner du i CareDirect sin norske nettbutikk med gratis frakt.
Svenske kunder finner ImmiFlex og colostrum i den Svensk nettburikken til CareDirect


Kontakt HealthierEurope.info

Kontaktperson: Audun
Telefon: 21985728
E-post:
[email protected]
Det er fint om du tar med telefonnummer dersom du har flere / omfattende spørsmål, eller når du kontakter oss for informasjon om hva vi kan tilby i et eventuelt samarbeid.


Jobber du med helse og liker å anbefale effektive kosttilskudd til dine pasienter?

Vi søker samarbeidspartnere og ønsker å komme i kontakt med deg enten du jobber med helse, eller kun
er opptatt helse. Kontakt oss for mer informasjon om samarbeid og hva vi kan tilby deg og eventuelt din klinikk. Behandlere, leger og terapeuter er også velkommen til kommentarer og spørsmål. Vi bidrar gjerne med mer informasjon og har lang erfaring med flere av produktene.


Kampanjer og Tilbud:

På denne siden kan du holde deg informert om nye tilbud, helse artikler og medieomtaler: Klikk på "Liker"

Faste kampanjer mot nye og returnerende kunder:
HealthierEurope.info har faste kampanjer for nye kunder. Kampanjestart for denne perioden er 30 november og kampanjen varer til og med 31 desember 2012.

Antall påmeldte denne kampanjeperioden: 0

Kampanje vilkår for nye og returnerende kunder:
Kampanjen er åpen for alle nye CareDirect kunder som for første gang bestiller produkter gjennom en av linkene på våre sider, eller på DHEA.no. Etter at du har bestilt sender du oss enkelt og greit en epost med beskjed om at du ønsker å delta i trekningen av premiene. Du trenger ikke å oppgi hva du har bestilt, kun at du har handlet og ønsker å delta! Gjelder også for kunder som ikke har handlet hos CareDirect på over ett år, lykke til:
[email protected]

Premier du kan vinne i kampanjene:
Opp til 2 premier deles ut i hver enkelt kampanje periode. Premiene vil variere fra periode til periode, men består normalt av CarePharma ImmiFlex, boken Mat er Helse,
30 days
, ulike omega 3 produkter, Tavita Spira, Curcumin og kanskje en grønn overraskelse fra Better Globe!

Vinnerne kontaktes innen 1 uke etter avsluttet kampanje og offentliggjøres på denne siden med fornavn/sted innen 10 dager etter kampanjen er over (premiene spesifiseres).

Premiene finner du i CareDirect sin norske nettbutikk og i CareDirect sin internasjonale nettbutikk.


Vinnerne fra HealthierEurope kampanjen for nye kunder avsluttet 24.05.2012 (kampanjen avsluttet 29.11.2012 hadde ingen deltakere):

Ragnhild fra Kristiansand var en av de to påmeldte denne kampanjeperioden og får tilsendt boken "Mat er Helse" av Dr. Bjørn Johan Øverbye.
Rolf fra Haugesund kan vi gratulere med ett tre fra Better Globe som bidrar til arbeidsplasser i Kenya, forhindrer ørkenspredning og erosjon, tar opp CO2, og gir en lovet avkastning på 183,50 Euro over 20 år.


Brukererfaringer og premiering:

Dersom du har brukererfaringer med noen av produktene omtalt på våre sider ønsker vi å komme i kontakt med deg. Vi legger ikke ut noe på våre sider før dette er 100% godkjent av deg. Du kan selvfølgelig være anonym.
Ditt bidrag kan være til stor hjelp for andre, og fordi dine brukererfaringer er med å heve kvaliteten på våre sider, vil vi premiere enkelte av bidragene. Premiene vil variere og tildeling vil forgå ved tilfeldig trekning. Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om dette.

 

 

Ansvarlig for HealthierEurope.info og copyright innhaver:

DHEA –naturens egen ungdomskilde
Din Helse Er Alt
Org: 980 - 312 - 593
Kontaktperson: Audun

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om produkter, samarbeid, tilbud, kampanjer eller annet.
HealthierEurope.info ønsker deg god helse og vi ser frem til å høre fra deg!

 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2013 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektive kosttilskudd