Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 
Helsepersonell: Anbefalte terapeuter, leger og behandlere

På denne siden vil det etterhvert komme en liste over terapeuter, leger, behandlere og annet helsepersonell vi samarbeider med. Dette er helsepersonell som normalt jobber med pasienter og som har lang erfaring med kosthold og ernæring. Vi søker kontakt med deg som jobber innen helse.

Vi tror at god helse og livskvalitet enklere blir resultatet når riktig ernæring, kosthold og livsstil kombineres med kyndig oppfølging fra kvalifisert helsepersonell.


HealthierEurope.info søker samarbeidspartnere:

Dersom du jobber innen helse, eller ønsker å formidle naturlig helsekost hører vi svært gjerne fra deg. Vi søker spesielt kontakt med behandlere, leger, terapeuter og annet helsepersonell for ulike former for samarbeid, kompetanseutvikling og eventuelt affiliate optimalisering.

Gå til Kontakt oss, vi ser frem til å høre fra deg!


Har du anledning til å hjelpe våre lesere?

For at HealthierEurope.info skal være en oppdatert og nyttig informasjonsside om effektive naturprodukter trenger vi din hjelp! Vi håper du kan ta kontakt med oss dersom du sitter på gode tips som kan øke nytteverdien av våre sider. Vi søker også etter deg som har erfaring med curcumin, omega 3, betaglukaner eller andre relevante naturprodukter.


 

 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2018 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektive kosttilskudd