Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 

 
 
 

 
 

Helsekost nettbutikker med rabatter og abonnementstilbud på naturprodukter, kosttilskudd og naturkosmetikk

Her finner du nettbutikker for online handel av helsekost, naturprodukter, økologiske varer og naturkosmetikk med leveranse til Norge (Iherb leverer til hele verden og Altshop leverer til Norge og Sverige).

Dessverre er en god del av produktene vi har omtalt på HealthierEurope.info ikke lengre mulig å bestille grunnet endringer av regler for import av kosttilskudd til eget forbruk som ble inført 1. oktober 2015. Vi jobber både med å oppdatere websiden og finne trygge, gode og virksomme erstatninger for helsekostproduktene som ikke lengre er mulige å bestille til Norge.


Tre nettbutikker med det beste av helsekost, naturlige kosttilskudd, økologiske hudpleieprodukter og økologiske naturprodukter:

1. ALTSHOP: Trolig Norges beste utvalg av økologiske varer, kosttilskudd og naturkosmetikk med rabatt og tilbud på en rekke ulike produkter
Altshop er et usedvanlig godt utvalg av kvalitetsvarer og har spesialisert seg på naturlige, økologiske og miljøvennlige produkter som tar vare på helse og livskvalitet til hele familien. Her finner du alt fra vannfilter til økologisk tøyvask, naturkosmetikk og den helt unike urteserien Functional Greens som er basert på standardiserte og økologiske urteekstrakter. Urteformlene er synergistisk sammensatt og 4 års arbeid ligger bak den unike sammensetningen i produktserien som også har synergistiske virkninger seg i mellom om du tar alle 3 tilskuddene sammen. Functional Greens er urteformelen for deg som ønsker optimale næringsstoffer, adaptogener, antioksidanter, vitaminer og mineraler som hjelper deg å overkommer de mange helseutfordringene vi møter gjennom livet. OBS! Varene hos Altshop er ikke alltid godt nok indeksert, så husk å både søk på navn og ingrediens om du ikke finner det du leter etter i menyene.


2. BESTILL kosttilskudd til halv pris via AbonnementsTilbud.no
Her finner du produkter tidligere solgt av CareDirect som nå selges av Almea, en norsk helsekost nettbutikk med et spennende utvalg av med noen av de mest virksomme helsekostproduktene på det norske markedet. Spesielt Immi-serien med betaglukaner anbefales for all som har utfordringer med immunforsvaret eller ønsker å opprettholde et sterkt forsvar mot infeksjoner og mange immunrelaterte plager. Her er noen av produktene som omtales på HealthierEurope.info og som er tilgjengelig for bestilling via AbonnementsTilbud.no:

Born:Again Colostrum (* mage, allergi, ledd, muskler)
Born:Again More Woman (* østrogendominans)
Born:Again More Man (* østrogendominans, hormoner)
ImmiMarine (* omega-3/-6/-9, Wellmune betaglukaner)
ImmiNexin (* hydrolisert kollagen, betaglukaner, ledd)
ImmiFlex (* immunforsvaret, infeksjoner, kreft, allergier)
ImmiFlex KIDS (* immunforsvar for barn, ca 8 - 14 år)


3. BESTILLING FRA USA: Iherb sin nettbutikk
Iherb er en av de beste nettbutikkene i USA  og ved bestilling via denne lenken får nye kunder 5 dollar i avslag på første bestilling. Iherb er en favoritt hos nordmenn på grunn av rikt vareutvalg, gode priser, bra kundeservice og mange gode tilbud. Ved å bestille riktige kosttilskudd er det mye å spare kontra handel i norske nettbutikker, men vær oppmerksom på at enkelte varer ikke kan bestilles til norge og for å unngå toll må forsendelsen inkludert frakt ikke overstige kr 350,-. Fordi vi omtaler Barbasco Plus på websiden hvor DHEA hormonet også nevnes er det ekstra viktig å påpeke at det ikke er tillatt å bestille DHEA til Norge, det kan i verste fall føre til politianmeldelse.


Samarbeid med nettbutikker og tilbakemelding:

HealthierEurope ønsker innspill fra besøkende og alle forslag, kommentarer og spørsmål er velkommen!
Vi søker spesielt samarbeid med alle som har erfaring med kosttilskudd, jobber innen helse som terapeut eller konsulterer pasienter. Kontakt oss for mer informasjon!

Vi håper du blir godt fornøyd med din helsekost bestilling og at kundeservice svarer til dine forventninger!
Besøk oss igjen; vi kommer til å omtale flere økologiske hudpleieprodukter, kosttilskudd og nettbutikker fremover!


 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2018 www.HealthierEurope.info

 
 

 
Effektive kosttilskudd