Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 
Omega 3 kilder: Fiskeolje og krillolje gir opptil dobbelt så godt opptak av omga 3

Med en unik omega 3 miks bestående av 70 prosent konsentrert fiskeolje og 30 prosent krillolje har Nordic Light Krill- og Fiskeolje til nå vært en godt bevart hemmelighet. Det nyutviklede omega 3 kosttilskuddet er allerede etterspurt internasjonalt og er på vei ut til flere land i Europa og Asia. En etterspørsel som bare øker etter The New York Times omtalen i april 2012 der skjønnhetseksperten Megan Simon anbefalte Nordic Light Krill- og Fiskeolje som eneste omega 3 tilskudd. Artikkelen tok for seg ulike kosstilskudd og behandlingsformer hun benytter i sitt arbeid med å holde hennes kjendis klientell unge, spreke, vakre og cellulitt frie.


Noen av Nordic Light Krill- og Fiskeolje sine medieomtaler:

Her til lands fikk krillolje- og fiskeolje tilskuddet på kort tid to svært gode omtaler i Tromsø avis. Jostein Dalvik stod frem i avisa i juli 2010 og kunne fortelle om et nytt liv etter 5 – 6 år med leddgikt. I en ung alder av 44 år har han nå fått tilbake livskvaliteten og han er ikke den enste. Fotballspiller og TUIL-trener Morten Pedersen gav Nordic Light Krill- og Fiskeolje en avisomtale i Nordlys 24.09.2010 i forbindelse med den gode effekten han opplevde på smerter etter skaden han pådro seg. Nordlys publiserte også 20.08.2012 en ny artikkel om de Nordnorske omega 3 kapslene basert på krillolje og fiskeolje med følgende overskrift:
"Den slagrammede reiselivskongen Ragnar Wikstrøm gir Tromsø-firma æren for å ha fått helsen tilbake."


"Roser nordnorsk helseprodukt"

"Til å begynne med fikk han god oppfølging på Sykehuset Telemark, Kysthospitalet og Sunnaas. Men det var først da han tok krill- og fiskeoljekapslene, som Tromsø selskapet Arctic Light Products står bak, at formen virkelig gikk oppover, hevder gründeren.
– Krill- og olje-preparatet, som jeg begynte med i august i fjor, i kombinasjon med trening, ga meg masse overskudd. Selv de på sykehuset bemerket at jeg virket unormalt frisk, sier Wikstrøm til Nordlys."
Resten av artikkelen om Ragnar Wikstrøm sine erfaringer med omega 3 kapslene fra Arctic Light i forbindelse med hjerneslaget som rammet han 18. juni 2011 kan du lese om i lenken ovenfor.


- Arctic Light omega 3 bestilling til Norge med gratis levering:
Opplev omega 3 med Nordic Light Krill- og Fiskeolje

- Order Nordic Light Krill- & Fish Oil with free worldwide delivery:
Experience omega 3 with Nordic Light Krill- & Fish Oil


Omega 3 fra Arctic Light Product AS med krillolje og fiskeolje

De fleste kjenner til den gode virkningen omega 3 fra fiskeolje har på kropp og helse. Den essensielle fettsyren anbefales spesielt ved betennelser i ledd og muskler, samt for å beskytte mot hjerte- og karsykdom, blant annet ved å redusere triglyseridnivået i blodet. Dessverre får ikke alle som tar omega 3 kosttilskudd oppleve hele den gode helseeffekten fra omega 3, blant annet fordi sammensetting, behandling og produksjon kan gi store utslag i kvalitet og opplevd effekt. Sammenblandingen av høykonsentrerte omega 3 fettsyrer fra fiskeolje sammen med de unike egenskapene til krillolje ser ut til å snu opp ned på dette. Allerede etter 5 - 10 uker hevder mange brukere av Nordic Light Krill- og Fiskeolje å oppleve god effekt, og ofte er det økt overskudd og livskvalitet som oppgis av kundene. Dette kommer trolig av at omega 3 tilskuddet kombinerer rene oljer fra krill og fisk som er høstet i noen av verdens reneste farvann. Nordic Light Krill- og Fiskeolje inneholder kun rene næringsstoffer og er sammensatt slik det var meningen at omega 3 skulle tas opp i kroppen fra naturens side.


Hva gjør at krillolje og fiskeolje fungerer så godt sammen?

Omega 3 i seg selv har mange viktige egenskaper. Ved revmatiske plager er det den betennelseshemmende virkningen i kroppen, sammen med regulering av immunforsvaret og hormonballansen som kanskje er viktigst. Den gode virkningen en rekke brukere hevder å oppleve kan nok spores tilbanke til den rike blandingen av næringsstoffer når de to marine oljene kombineres i optimale mengder. Krillolje er for eksempel rik på en av naturens beste antioksidanter Astaxanthin (virker også antiinflammatorisk), i tillegg bidrar fosfolipider i krilloljen til at omega 3 fettsyrene transporteres direkte inn til cellene i kroppen. Krillolje har mindre omega 3 enn fiskeolje og det er trolig den gode kombinasjonen av høykonsentrert ren omega 3 fra fisk, beriket med krillolje og lettopptakelig fosfolipider, som gjør at Arctic Light Product AS med Nordic Light Krill- og Fiskeolje får så god respons fra kundene sine.

Rene omega 3 tilskudd basert på fiskeolje har normalt ikke mer en rundt 45 prosents opptaksevne i kroppen, mens Nordic Light Krill- og Fiskeolje kan skilte med vesentlig bedre biotilgjengelighet med opp til 92 prosent opptak i kroppen. At både krilloljen og fiskeoljen kommer fra naturlig fangst (og ikke fra oppdrett) gjør også trolig sitt til at brukerne opplever så god effekt fra omega 3 kosttilskuddet til Arctic Lights Products AS.


Morten Pedersen om Nordic Light: "Det har hjulpet meg enormt"

Morten Pedersen sin positive erfaring med Nordic Light Krill- og Fiskeolje omtalt i Nordlys 24. september 2010: ”Morten Pedersen sliter fortsatt med nakkesmerter etter hodesmellen han fikk i 2006. Men et tromsdalsprodukt har lettet hverdagen for TUIL-treneren.”

”– Det har hjulpet meg enormt. Jeg har prøvd alt mulig av produkter og behandlinger, men det er ikke noe som har hjulpet, så jeg hadde ikke spesielle forventinger til dette heller. Men det har forandret hverdagen min. Jeg klarer å gjøre mer, har mer energi og spiser nesten ikke smertestillende lenger, sier Morten Pedersen til Nordlys.”

"Plagene er ikke fullstendig borte. – Det har ikke gjort meg helt frisk, men betydelig bedre, og gjort hverdagen min mye enklere, til tross for at vi er inne i en periode med mye stress. Og når det har hjulpet meg, så er jeg overbevist om at det vil hjelpe mange andre også, sier «MP»."


Studie på krillolje sin effekt ved revmatisme

En studie målte effekten av krillolje mot smerter, fleksibilitet og stivhet i ledd. Resultatene konkluderte med at krilloljen som finnes i Nordic Light Krill- og Fiskeolje kan redusere symptomer på artrose med hele 30% i løpet av 30 dager. Resultatene var oppsiktsvekkende og viste positive resultater på områdene smerte, stivhet og fysisk tilstand etter kun 30 dagers bruk. I vår artikkel om revmatisme kan du lese mer om den gode effekten omega 3 fra krillolje og fiskeolje har på revmatiske plager.


Omega 3 med fiskeolje og krillolje for bedre mental tilstand

Det foreligger i dag utallige studier som viser hvor viktig fiskeolje og krillolje er for helsen vår og det oppdages stadig nye helsefordeler med de maritime oljene. Krill inneholder i tillegg til antioksidanten Astaxanthin og kolin fra Vitamin B familien. Kolin virker positivt inn på blant annet hjernen og hukommelsen. Fra tidligere studier på fiskeolje er det godt kjent at omega 3 nivået hos deprimerte personer er lavere enn hos de som ikke er deprimerte, og at omega 3 kan forebygge eller reversere lett depresjon. Det er mulig at kolin fra krilloljen kan bidra til bedre effekt siden kolin er en viktig del av den mentale helsen og virker inn på nerveimpulsene i hjernen. Flere studier viser svært gode resultater med krillolje og depresjon. Dette kan kanskje også sees i sammenheng med overskuddet mange brukere sier å merke etter de har begynt med
Nordic Light Krill- og Fiskeolje.


Hvem bør ta omega 3 produktet Nordic Light Krill- og Fiskeolje?

De fleste i dag får ikke i seg nok fisk og det er generelt for mye omega 6 i maten slik at det blir ubalanse mellom omga 3 og omega 6 i kroppen. I tillegg påvises oppdrettsfisk med stadig lavere omega 3 verdier og større fisk som tunfisk frarådes nå av flere kostholdseksperter grunnet oppsmalingen av tungmetaller i fisken. Det blir derfor fristende å si at alle trenger å ta et godt omega 3 kosttilskudd,  men vi får fokusere på de gruppene fiskeolje og krillolje kan gjøre mest nytte for. Dette er noen av de målgruppene som spesielt anbefales å ta omega 3 kapsler av leger og terapeuter basert på mange års forskning og tusenvis av studier:

 • Barn over 8 år for bedre mental utvikling og læreevne
  (barn under 6 til 8 år bør få omega 3 i flytende form)
 • Idrettsutøvere for ledd, fettforbrenning og prestasjon
 • Ved ADHD for konsentrasjonsevnen
 • De over 40 for ledd, hud og anti-aging / antialdring (se Barbasco)
 • Eldre over 60 for mental funksjon og hormonballansen
 • Forebyggende mot ulike former for kreft
 • Ved graviditet og amming for fosterets / barnets utvikling
 • Ved depresjoner
 • Ved revmatiske plager
 • Ved smerter i ledd og muskler
 • Ved autoimmune symptomer
 • Ved redusert immunforsvar
 • Ved overvekt (bedre fettforbrenning og betennelseshemmende)
 • For deg som ikke spiser fisk
 • Ved hormonell ubalanse (anbefales med Barbasco Plus)
 • Ved kronisk tretthet, stress og sykdom (se også Barbasco Plus)
 • Ved hudproblemer (omega 3 / 6 ubalanse gir uren eller tørr hud)
 • Ved PMS plager

Legg merke til at personer med skalldyrallergi bør være forsiktig med produkter som inneholder krillolje siden det kan gi bivirkninger. Personer som går på blodfortynnende medikamenter bør rådføre seg med lege, og selv om omega 3 anbefales til gravide og har god effekt på fosterets utvikling, anbefales det generelt å rådføre seg med lege før bruk av nye kosttilskudd. Generelt bør alle som tar medisiner sjekke listen over bivirkninger og kontraindikasjoner og kun ta nye kosttilskudd i samråd med lege.


Bruk og dosering av Nordic Light Krill- og Fiskeolje og bivirkninger fra krillolje hos personer med skalldyrallergi

Normal anbefalt og forbyggende bruk er 2 kapsler per dag sammen med måltid for barn over 8 år og voksne. Dosering kan økes til 3 – 5 kapsler per dag ved alvorlige plager, rådfør eventuelt med lege. Personer med skalldyrallergi skal kun benytte Nordic Light Krill- og Fiskeolje i samråd med lege. Krillolje kan gi alvorlige allergi reaksjoner ved skalldyrallergi.


Næringsinnhold, pris, abonnementstilbud, vervepremier og produktformidling for terapeuter, idrettslag og andre

Hva koster omega 3 tilskuddet?
Nordic Light Krill- og Fiskeolje levers i flott og praktisk beholder med 120 gelatinkapsler til kr 299,- med gratis frakt og rekker til 2 måneders bruk. Tilbud: Ved å starte et abonnement med levering hver 2. måned får du den første leveransen til kun kr 249,-. Frakt er inkludert i prisen.

Vervepremier og inntekt:
Arctic Light Product AS som produserer Nordic Light Krill- og Fiskeolje gir deg full tilgang til å styre eget abonnement med egen login etter at du har registrert deg som kunde. Dette opplever vi som meget praktisk og sidene er enkle i bruk. Det er også tilrettelagt for å kunne verve andre dersom man skulle bli godt fornøyd og det er mulig å spare opp til ulike vervepremier. Dersom du har registrert selskap eller enkeltmannsforetak i enhetsregisteret kan du også ta ut penger i stede for vervepremier.

Har du seks personer som kjøper fast er det nok til at du har ditt eget forbruk gratis og til og med sitter igjen med et lite overskudd. Det er også mulig å bygge seg opp en ekstra inntekt ved å jobbe mer aktivt med anbefaling av Nordic Light Krill- og Fiskeolje, noe som skulle passe bra for all som jobber med helse eller behandler pasienter. Omega 3 er et viktig basistilskudd omtrent alle bør ta for optimal helse og de fleste terapeuter vil anbefale dagelig inntak av omega 3. Nordic Light Krill- og Fiskeolje kan derfor også passe for idrettslag og organisasjoner som har behov for ekstra inntekter. Medlemmene kan da få tilbud om å gå over til Nordic Light omega 3 og støtte laget / organisasjonen. Mange bruker allerede omega 3 kosttilskudd og er sikkert villig til å bytte siden de da trolig får et bedre produkt samtidig som de er med å gir sin støtte. Det kreves ingen varelager eller store investeringer og du tilbyr er omega 3 tilskudd som gir svært mye naturlig næring for pengene. Kombinert med de gode tilbakemeldingene fra fornøyde kunder og at du beholder de kundene du finner kan dette være svært attraktivt for behandlere, terapeuter, de som blogger om helse, idrettslag, etc.

Nordic Light Krill- og Fiskeolje næringsinnhold:
Dagsdoseringen med 2 kapsler (totalt 1000ml) inneholder 700mg konsentrat fra fiskeolje (TG 3322) og 300mg krillolje, stabilisator (sorbitol og glycerol) og rosmarin ekstrakt.  Dette gir 258mg EPA og 177mg DHA. Nordic Light Krill- & Fiskeolje gir totalt 526mg lettopptakelig omega 3 fettsyrer med fosfolipider og 33mcg av antioksidanten Astaxanthin.


Bestilling av omega 3 basert på krillolje og fiskeolje

Se abonnementstilbud på Nordic Light Krill- & Fiskeolje her!


Vi hører svært gjerne fra deg dersom du ønsker å dele dine erfaringer med Nordic Light Krill- og Fiskeolje eller andre omega 3 kosttilskudd!


 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2016 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektive kosttilskudd