Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 
ImmiFlex® med Wellmune Beta Glucan / betaglukaner kan styrke immunforsvaret

ImmiFlex® inneholder Wellmune® Beta Glucan (1,3/1,6 betaglukaner) fra gjær og vitamin D3. Immunforsvaret takker ja til begge! Kliniske studier viser at ImmiFlex med Wellmune betaglukaner tydelig øker antallet immunceller som aktivt spiser og dreper fremmede partikler og inntrengere. I tillegg øker også betaglukan mengden av cytokiner, proteiner som aktiverer immunforsvaret. Immunforsvaret har flere nivåer, og det er det viktige førstelinjeforsvaret som blir styrket og bedre regulert av Beta Glucan tilskuddet ImmiFlex fra Immitec. Denne delen av immunforsvaret tar hånd om parasitter, mikrober, bakterier, virus, sopp, muterte-, døde-, og betente celler.

Wellmune betaglukaner kan styrke immunforsvaret, holde deg frisk, redusere allergier (pollenallergi studie), gi mer energi og velvære, hjelpe bedrifter med å redusere sykefraværet og reduserer infeksjoner hos idrettsutøvere. Betaglukaner benyttes også i immunterapi og kan hjelpe kroppens immunforsvar til å gjenkjenne kreftceller slik at de kan bekjempes, se animasjonen.


Ønsker du å bestille ImmiFlex med betaglukaner?
Besøk AbonnementsTilbud.no for tilbud på ImmiFlex og ImmiSerien


ImmiSerien med Wellmune Kosttilskudd som Inneholder 1,3 / 1,6 Betaglukaner fra Gjær:

I tillegg til ImmiFlex, som du kan lese mer om lengre nede på siden, finnes det andre gode betaglukanprodukter som styrker immunforsvaret:

ImmiFlex KIDS: En mindre utgave av ImmiFlex kapselen med redusert dosering for barn, kan også åpnes til mindre barn. Du finner mer informasjon om ImmiFlex KIDS dosering lengre nede på denne siden.

ImmiMarine: Wellmune betaglukaner kombinert med eksklusiv norsk lakseolje (omega 3 oljen ligger avkjølt på nitrogen innen 4 timer etter slakting), olivenolje og agurkurtolje med 30 mg vitamin E.

ImmiNexin: Siste nytt innen behandling av ledd (og anti aging) er hydrolysert type I kollagen (Peptan™) tilsatt Vitamin C sammen med Wellmune betaglukaner.


Videoer som viser Wellmune WGP betaglukaner i ImmiFlex sin effekt på immunforsvaret og helse:

Norsk animasjon om WGP betaglukaner sin effekt:
Animasjonsfilm om betaglukaner / immunforsvaret Video om betaglukaner på 3 minutter med norsk tale som viser hvordan ImmiFlex Wellmune WGP beta glucan 1,3 og 1,6 aktiverer immunforsvaret mot sykdom og infeksjoner.

Se brannmenn stress studie med Wellmune betaglukaner (engelsk tale):
Nye betaglukan studier bekrefter WGP betaglukaner sin effekt på immunforsvaret og stress symptomer. Se video fra 2008 studie gjort på stress hos brannmenn:
Brannmenn stress studie - klipp med engelsk tale

Se hvordan kreftceller angripes med betaglukaner: Engelsk videoanimasjonen som viser hvordan betaglukan bukt i immunterapi kan aktivisere immunforsvaret til å bekjempe kreftceller. Klippet viser Imprime PGG Beta Glucan gitt intravenøst for hurtigere effekt, høyere dosering og for militært bruk mot stråling. Foruten dette fungerer betaglukan fra gjær og sopp på tilsvarende måte ved høyere dosering (kreftklinikk i England anbefaler at pasientene det er aktuelt for tar 4 ImmiFlex per dag som støtteterapi), men effekten blir nok ikke helt den samme som når PGG Beta Glucan gis intravenøst. Det finnes dog studier som viser at Wellmune i ImmiFlex kan ha en effekt på kreft og redusere faren for postoperative infeksjoner. Video om betaglukaner, immunrespons og kreft


Malmø FF takker ImmiFlex i Expressen 01.11.2010

Dette var overskriften over hele forsiden til Kvällsposten:
”HÅLL DIG FRISK – stjärnona hyllar NATURMEDEL” ”Har inte varit sjuk på lång, lång tid”.
Malmø FF er i ferd med å bli Svensk seriemester i fotball i disse tider. Nå hyller de ImmiFlex med betaglukaner for at de har holdt seg friske gjennom hele sesongen!


Betaglukaner og ImmiFlex i Hjemmet uke 43/10.

Noen utdrag fra artikkelen om betaglukaner i Hjemmet:

"Betaglukaner fikk meg på bena igjen"

“- Det er fantastisk å våkne om morgenen og føle at jeg omsider har energi og krefter til å ta fatt på en ny dag, sier Gerd Nustad (58). Etter å ha slitt med sykdom i 10 år, er hun nå frisk. Det takker hun betaglukaner for.”

”I nesten 10 år var tannlegen fra Trondheim i stor grad henvist til å være en tilskuer til livet. Årsaken var et virus – coxsackie B – som blant annet er kjent for å kunne gi betennelser både i hjerte- og lungeregionen, samt utslett. Viruset er også kjent for å kunne være utløsende for kronisk utmattelse (ME).”

”Etter å ha brukt betaglukantabletter (Immiflex) sammenhengende i to år, kjente hun at kroppen virkelig begynte å få igjen krefter og overskudd. ”

”- Nå har jeg for første gang på 10 år hatt en sammenhengende ”frisk” periode på et halvt år, og jeg føler at jeg begynner å få tilbake kroppen min.”

”- Jeg kan naturligvis ikke bevise at det er betaglukanene som har gjort meg friskere, men jeg har ikke gjort noen andre forandringer i min levemåte i denne perioden. Jeg kjenner til flere tannlegekolleger som selv tar betaglukaner, eller som har pasienter som bruker det, og som har opplevd at det har hjulpet mot ulike betennelsestilstander, sier Gerd. For egen del håper hun nå at sykdommen er en permanent tilbakelagt tilstand.”


ImmiFlex i ukebladet "Ute og Hjemme" uke 46/08.

Utdrag fra artikkelen "Nå slipper jeg forkjølelsen!":

Kostholdsekspert og lege Roald Strand om ImmiFlex :
- Det er et rent betaglukanprodukt som er veldig spennende. Det stimulerer det uspesifikke immunforsvaret og gir et generelt forsvar mot alle typer virus og sopp. Dessuten virker det raskt. Mange vil oppleve effekt etter bare fem dager. De som er plaget av flere forkjølelser i løpet av vinteren, vil kunne redusere det til en forkjølelse ved bruk av ImmiFlex. Det er en rimelig og god forsikring, spesielt for dem som har dårlig immunforsvar. Høsten og vinteren er absolutt betaglukan-tid, sier Roald Strand.

"Gruer du deg til rennende nese, ruskete hals og verkende kropp? Gjør som Anne Tove, styrk immunforsvaret."

Bilder og tekst fra flere medieomtaler av ImmiFlex:
www.facebook.com/HealthierEurope.info/photos

Aftenposten gir betaglukaner svært god omtale i en artikkel 29.01.2009 om forebygging av influensa:
Er det mulig å slippe unna influensaepidemien?


Hva gjør ImmiFlex for immunforsvaret?

Daglig inntak av ImmiFlex® gjør at kroppen bygger opp et skjold mot angrep fra mikrober, virus, sopp, bakterier og muterte celler. Betaglukaner styrker immunsystemet!

ImmiFlex maksimaliserer macrophagene, neutrofill og naturlige angrepsceller mot en lang rekke infeksjoner. WGP Beta Glukan brukes daglig av en lang rekke mennesker som en del av en "helseforsikring" og er spesielt virkningsfullt for mennesker i perioder hvor man er ekstra utsatt for infeksjoner og ved høyt stressnivå. Dette gjør også at ImmiFlex kan være en god investering for bedrifter som ønsker å redusere sykefraværet!

Det tar kun 4 - 5 dager før ImmiFlex® fra Immitec har aktivert immunforsvaret. De viktigste immuncellene som blir aktivert; macrophagene, neutrofill og naturlige angrepsceller, har en kort levetid på 1 - 3 dager.
Daglig inntak av betaglukaner fra ImmiFlex er derfor nødvendig for å oppnå et optimalt immunsystem. Dersom du slutter med Wellmune betaglukaner vil aktiviseringen av immunforsvaret reduseres etter få dager fordi angrepscellene betaglukan aktiverer har så kort levetid.


Hvor viktig er vitamin D3 for immunforsvaret ditt?

HealthierEurope.info har nå lagt ut en Vitamin D artikkel for deg som ønsker å vite mer om bruk, dosering, overdosering, toksisitet og hvordan D vitaminet virker på immunforsvaret.

Senere tids forskning har vist klare sammenhenger mellom lave vitamin D nivåer og immunforsvaret, ulike sykdommer, auto immune tilstander, inflammasjoner og ikke minst kreft. Dessverre har de aller fleste av oss for lave verdier av vitamin D i blodet. Anbefalt dagsbehov for vitamin D i Norge ligger på triste 7,5 µg (mikrogram) for voksne (10 µg for barn under 2 år, eldre over 60 år, gravide og ammende), mens nyere forskning helt klart indikerer at en voksen person trolig bør ha OVER 50 µg per dag for optimal helse, i enkelte tilfelle mer (blant annet ved kreft).

Vitamin D og betaglukaner for et friskere liv:
Vitamin D3 er den mest aktive formen for vitamin D i kroppen vår og produseres i huden om sommeren når den utsettes for sollys. Vitamin D hjelper å holde oss friske, virker på immunforsvaret og beskytter blant annet mot: Autoimmune symptomer, demens, diabetes type 1 og 2, forkjølelse, influensa, multippel sklerose og opptil 20 former for kreft.

Hvorfor har vi for lite vitamin D i blodet?
Få er klar over det, men nødvendig som den er om sommeren reduserer solkremen produksjonen av vitamin D3 i huden med opptil 99 prosent. Tar du i tillegg en dusj kort tid etter du har solt deg, enten du har brukt solkrem eller ikke, skyller du neste hele vitamin D3 produksjonen rett i sluken før kroppen kan dra nytte av den. Personer med mørk hud har i tillegg strekt nedsatt kapasitet til å produsere vitamin D3 i sollys, det samme gjelder for eldre personer over 60 år.


Er betaglukaner bedre enn Vitamin C?

Betaglukaner har vært forsket på i snart 40 år. Godt over 800 ulike studier fra universiteter og uavhengige laboratorier viser at enkelte typer betaglukaner (spesielt betaglukan 1,3/1,6) har en svært effektiv virkning på immunforsvaret. Betaglukan sin positive effekt på immunforsvaret er med andre ord bedre dokumentert enn omtrent alle andre former for naturprodukter og kosttilskudd! Dette inkluderer sink, vitaminer, solhatt og en rekke andre urter som ofte anbefales ved forkjølelse og infeksjoner. Betaglukan er tilskuddet for immunforsvaret.

Wellmune betaglukaner i ImmiFlex fra Immitec er benyttet i en rekke humanstudier og ImmiFlex er trolig det best dokumenterte tilskuddet for immunforsvaret på markedet. ImmiFlex fra Immitec er også det eneste betaglukan produktet på det norske markedet der det er fortatt omfattende kliniske forsøk på mennesker.


Hvem bør bruke ImmiFlex?

- Alle som ønsker å opprettholde eller bedre effektiviteten i immunsystemet og holde seg sykdomsfri og frisk.
- Du som opplever daglig stress (stress reduserer immunforsvarets evne til å holde deg frisk).
- Alle som vil redusere aldringseffekten / anti aging.
- De som tar antibiotika (studier viser økt effektivitet).
- Alle som har tilbøyelighet til infeksjonssykdommer, eller har sen/delvis leging av disse.
- Alle som lider av "feriesyke", enkelte opplever at ferien starter med sykdom grunnet stress og høyt arbeidstempo.
- Ved reiser og i møte med "fremmede" bakterier og virus. Hva er vel mer "kostbart" enn å ligge syk på ferien?
- Alle idrettsutøvere på høyt nivå som utsettes for hard trening (dopingtestet i WADA godkjent laboratorium og dokumentert å redusere "åpent vindu effekten").
- De som ønsker optimalt immunforsvar med vitamin D3.
- Alle som plages av candida og herpes infeksjoner.
- Alle som er kronisk syke grunnet virusinfeksjon.
- De som har diabetes eller problemer med overvekt.
- Gunstig ved allergier og autoimmune sykdommer.
- Betaglukanproduktet CarePharma ImmiFlex er perfekt for bedrifter som ønsker reduksjon i sykefraværet!


Prof. Paul Clayton om Beta Glucan:

Oppdagelsen av Beta Glucan har stor betydning for vårt immunsystem. Prof. Paul Clayton, Englands ledende ekspert på ”Pharmaco-Nutrition”, uttaler:
Oppdagelsen av antibiotika var et paradigmeskifte innen moderne medisin, da det muliggjorde helbredelse fra infeksjonssykdommer man ellers kunne dø av. WGP 3-6 er et nytt medisinsk paradigmeskifte, da det effektivt reduserer muligheten for at infeksjoner oppstår.”

Se også professor Paul Clayton sitt engelske foredrag om Wellmune WGP betaglukaner og immunforsvaret.


Kan WGP Beta Glucan redusere sykefravær?

I USA gir flere bedrifter WGP 3-6 Beta Glucan til sine ansatte med færre sykedager som resultat. Personer med nedsatt/redusert immunforsvar kan og i tillegg oppleve økt energinivå ved inntak av Beta Glukan 1.3/1.6. For bedrifter er dette svært positivt siden sykefravær er en kostbar utfordring, spesielt i perioder der flere blir syke. Tips gjerne bedriften du jobber i dersom bedriften støtter ansatte med kosttilskudd eller gjennomfører andre tiltak for å redusere sykefraværet. God helse gir god trivsel!

Les gjennom denne siden for mer informasjon om hvordan betaglukanene i ImmiFlex kan bidra til redusert sykefravær.

 
Priser og bestilling av ImmiFlex

Du får ImmiFlex på abonnement med 50% rabatt på første bestilling og deretter 20% rabatt, levering hver 3. måned. Siden ImmiFlex virker forbyggende og immuncellene som aktiveres har en levetid på ca 2 - 3 dager er ImmiFlex et meget fornuftig kosttilskudd å abonnere på:

Bestill ImmiFlex til halv pris via www.AbonnementsTilbud.no

ImmiFlex inneholder garantert over 80 % WGP Beta Glucan 1.3/1.6. ImmiFlex er således det sterkeste og reneste betaglukan produktet på markedet!

Kontakt oss for kampanjer, tilbud, informasjon om betaglukaner og les om vår kampanje for nye kunder!


Dosering, bivirkninger, innhold, trygghet og riktig bruk av ImmiFlex Wellmune WGP Beta Glukan og ImmiFlex Kids til barn fra Immitec

Voksne: 1 kapsel daglig, kan økes til 2 eller fler ved sykdom (250mg - 750mg), men fungerer best forebyggende. Husk at ved økt dosering tar det opptil 5 dager før du har full nytte av den nye doseringen. Tiden det tar for immunforsvaret til å bli aktivisert er også en av grunnene til at ImmiFlex fungerer best ved forbyggende bruk. Wellmune betaglukaner er en dokumentert trygg ingrediens i langt høyere doser enn anbefalt dagelig inntak. Det har allikevel lite for seg å ta mer enn 2 - 3 kapsler per dag foruten i spesielle tilfeller. ImmiFlex anbefales også spesielt til gravide og ammende som er opptatt av et godt og velfungerende immunforsvar.

ImmiFlex skal ikke benyttes av: Personer på medisiner som hemmer immunforsvaret. De skal ikke benytte ImmiFlex eller andre Wellmune WPG produkter, det gjelder for eksempel for pasienter som har fått organtransplantasjon. Rådfør eventuelt med din lege.

ImmiFlex KIDS og ImmiFlex til barn: ImmiFlex KIDS er utviklet for barn fra ca 8 til 16 år, eller opp til 40 kg. For mindre barn kan ImmiFlex KIDS kapselen (100mg) åpnes og innholdet kan strøs over mat eller drikke (2.5mg av innholdet per kilo kroppsvekt er nok til å få en effekt og mer kan benyttes ved behov). ImmiFlex KIDS kunne forresten godt kommet i mindre kapsel størrelse. Det tatt i betraktning med at du får mer Wellmune betaglukaner for pengene ved å kjøpe ImmiFlex (250mg), og at det er enkelt å åpne kapslene og strø i mat eller drikke, gjør at vi synes ImmiFlex er en bedre løsning for de som har tid til det, og selvfølgelig for barn som er for små (under 8 år) til ta kapslene. Til barn under 15 kg kan for eksempel en ImmiFlex kapsel lett fordeles over 5 til 7 dager.

Bør barn ta immunstimulerende kosttilskudd?
Enkelte av helekostproduktene som hevdes å virke på immunforsvaret kan overstimulere det, noe som til og med gir voksne bivirkninger. Wellmune WGP derimot anbefales dagelig, er helt trygt og kommer med dokumentert effekt. Dr. Bill Sears er en av USAs mest anerkjente barneleger og forfatter av over 40 bøker om barneomsorg. Han publiserte i juli 2012 følgende artikkel: Når det Kommer til Barns Immunhelse er Ikke Kosthold Nok

Wellmune WGP betaglukaner og optimal effekt:
For hurtig opptak anbefales det at ImmiFlex kapslene tas med vann ca. 30 minutter før måltid eller sent om kvelden rett før du legger deg. Selv om opptaket kanskje er best på tom mage kan ImmiFlex også tas med mat, spesielt dersom du er opptatt av optimalt opptak av vitamin D3. ImmiFlex består av over 80 prosent betaglukaner og er dermed det sterkeste og reneste Wellmune produktet på markedet. Studier viser at 2mg Wellmune betaglukaner per kilo kroppsvekt er nok til å få effekt etter 3 til 5 dager. Hver kapsel på 250mg inneholder 200mg Wellmune WGP og er nok til vedlikehold og forbygging for personer opp til 100kg, dosering for voksne ovenfor er basert på det.

En dagsdose med ImmiFlex gir fra Immitec:
- Wellmune WGP 250 mg med 80% beta 1,3/1,6 gluko polysakkarider fra bakegjær (Saccharomyces cervisiae).
- 10 µg (mikrogram) aktiv vitamin D3 (kolekalsiferol)

Antall ImmiFlex kapsler per eske:
30 kapsler (varighet 30 dager). Wellmune Beta Glucan produseres av Biothera i USA, mer informasjon nedenfor. ImmiFlex oppbevares tørt, mørkt og ved romtemperatur.

ImmiFlex og Wellmune WGP også for allergikere:
Beta Glucan er glutenfri og ImmiFlex kan trygt benyttes av dem som har cøliaki og ikke tåler gluten. ImmiFlex er fri for genmodifiserte organismer (GMO-free), ikke-allergisk og KOSHER (vegetabilske kapsler). I tillegg er de allergifremkallende stoffene i gjæren Wellmune WGP betaglukan er utvunnet fra (Saccharomyces cerevisiae) renset bort. ImmiFlex kan derfor brukes selv om du har gjærallergi.

ImmiFlex Bivirkninger: Etter flere år på markedet er det ikke rapportert noen bivirkninger på ImmiFlex og Wellmune WGP har GRAS (generally recognized as safe / generelt anerkjent som trygt) status i USA. Betaglukaner har alltid vært til stede i kostholdet hos mennesker og dyr via gjær, mugg og sopp. Immunforsvaret har derfor tilpasset en immunrespons mot betaglukaner som aktiverer vår forsvarsmekanisme. De siste 200 årene har kostholdet vårt blitt mer og mer sterilt og i dag får vi ikke i oss nevneverdige mengder beta 1,3 / 1,6 glucan lengre via kosten. Så når du tar ImmiFlex med Wellmune gjør du ikke annet enn å aktivere en "tapt" funksjon som er bygget opp mot gjær, mugg og sopp av immunforsvaret siden tidenes morgen. Forebyggende inntak for både voksne og barn er derfor både helt trygt og anbefalt for optimal immunrespons. Ellers er det også verdt å legge til at ImmiFlex er dopingtestet ved HFL Sport Science i England og sertifisert av "Informed-Sport". Et studie viser også at Wellmune er med å hindre den midlertidige immunsvikten ("åpent vindu effekten") idrettsutøvere opplever etter intens trening og konkurranser, og det helt uten bivirkninger.

- Legg merke til at personer som tar medisiner som hemmer immunforsvaret ikke bør benytte ImmiFlex og at kosttilskuddet også inneholder Vitamin D3. Her er en liste over kontraindikasjoner for Vitamin D3


Kan betaglukaner gi beskyttelse mot kommende pandemier og svineinfluensa / A(H1N1)?

- Den tryggeste og beste måten å motstå en kommende pandemi på, er uten tvil daglig tilskudd av ImmiFlex med Wellmune WGP® Betaglukaner. Selv tør jeg ikke la være, sier den brittiske forskeren dr. Paul Clayton.

- Av alle kjente substanser og medisiner som beskytter mot symptomer på svineinfluensa, er ImmiFlex overlegent best dokumentert. Det gjelder både effekt og trygghet, sier forsker ved Oxford Brookes University i England, dr. Paul Clayton.


Hva er forskjellen på WGP betaglukaner, medisinen Tamiflu og svineinfluensa vaksinen?

Svineinfluensa vaksinen virker som alle andre former for vaksine på kroppens andrelinje forsvar, det ervervede immunforsvaret. Det kan ta opptil 10 dager eller mer fra vaksinering til immunforsvaret har produsert tilstrekkelig antistoffer til å gi god beskyttelse. Fordelen med ImmiFlex og Wellmune betaglukaner er at kroppens førstelinje forsvar aktiveres etter kun 3 - 5 dager og kan gjenkjenne fremmede inntrengerne det ellers ikke hadde gjenkjent. Det er når førstelinjeforsvaret ikke greier å bekjempe eller gjenkjenne patogener bestående av bakterier og virus at vi blir syke og det ervervede immunforsvaret aktiviseres. Etter vaksinering blir man normalt ikke syk fordi kroppen allerede har laget antistoffer, som gjør at inntrengerne gjenkjennes og effektivt bekjempes. Denne beskyttelsen reduseres eller forsvinner helt dersom et virus muterer og mutasjonen endrer strukturen til viruset. Når det medfødte immunforsvaret som er kroppens uspesifikke førstelinje forsvar er aktivisert med betaglukan, gir dette en ekstra "helseforsikring" fordi immunforsvaret da finner virus det tror er gjærceller, og begynner å drepe dem. Betaglukaner kan derfor hjelpe immunforsvaret slik at det gjenkjenner fremmede inntrengere det normalt ikke ville oppfattet som sykdomsfremkallende patogener. Betaglukaner sikrer en hurtigere immunrespons og gir en tolags beskyttelse mot sykdom og infeksjoner sammen med vaksinering.

Myndighetene henviser i tillegg til svineinfluensa vaksinen til medikamentet Tamiflu, men Tamiflu beskytter ikke mot sykdom. Tamiflu skal først tas når man er blitt syk. Et førstelinjeforsvar i kroppens immunforsvar som er aktivert av betaglukaner vil derimot prøve å ta seg av viruset før det kommer så langt at det skaper sykdom. Generell immunforskning på både mennesker og dyr viser at når Wellmune WGP betaglukaner blir tatt forebyggende reduseres både sykdomsforløpet og symptomene. Denne effekten forventes også på svineinfluensa. Wellmune WGP betaglukaner i ImmiFlex er i så tilfelle det beste naturlige tilskuddet for å forbygge svineinfluensa pandemien.

I motsetning til betaglukaner skal Tamiflu ikke benyttes forebyggende. Unødvendig bruk av Tamiflu kan i følge enkelte leger være med å skape resistens slik at medisinen ikke lengre fungere når du virkelig har behov for den. Betaglukaner fungerer best til forbyggende bruk. Tamiflu benytter du først når influensa A(H1N1) (andre navn benyttet om svineinfluensa: Nyinfluensa, Novel H1N1 Flu, Swine Flu og H1N1 influensa) er påvist. Det eneste tilfellet der Tamiflu anbefales "forbyggende" er dersom du allerede vet at du har blitt utsatt for svineinfluensa smitte.


Eksempler på studier utført på Biothera Wellmune WGP betaglukaner brukt i ImmiFlex

ImmiFlex fra Immitec inneholder beta 1.3/1.6 glukan fra vanlig bakegjær. Dette er det aktive Wellmune WGP virkestoffet som via ImmiFlex virker på immunforsvaret. Det finnes en rekke publiserte studier som støtter dette trygge, naturlige karbohydratets evne til å styrke immunforsvaret slik at det effektivt bekjemper inntrengere som virus og bakterier.

En humanstudie viser at Wellmune WGP Betaglukan 1.3-1.6 kan styrke immunforsvarets naturlige respons på virusinfeksjoner spesifikt ved å øke antallet naturlige dreperceller. En placebokontrollert, dobbelt blind studie med mer enn 50 personer, ble utført for å måle effekten av betaglukan 1.3/1.6 på ulike biomarkører blant personer som ble utsatt for forkjølelsesvirus (rhinovirus).

Resultatene viste statistisk signifikant økning av antall naturlige dreperceller blant dem som fikk Betaglukan 1.3/1.6 benyttet i ImmiFlex fra Immitec, sammenlignet med placebogruppen. Resultatene viste dessuten en økning i TNF-a, et cytokin som spiller en nøkkelrolle i immunforsvaret for å holde bakterielle og virale infeksjoner i sjakk og forhindre systemisk infeksjon.

Ytterligere en WGP studie viste at i løpet av 10 dager med tilskudd av betaglukan 1.3/1.6 /, økte immuncellenes evne til å fortære og ødelegge ukjente inntrengere (fagocytose), fra 63,8% til 83,2% (P< .05). Antallet høy-fagocytosiske celler økte fra 37.3% til mer enn 50% (P< .05)

Wellmune forkjølelse og influensa studie, 2008
Et randomisert, dobbeltblind og placebokontrollert studie ble utført på Wellmune WGP betaglukaner fra Biothera for å undersøke effekten på immunforsvaret under høysesong for denne typen plager. Studie bestod av 40 personer mellom 18 til 65 år med god helse som enten fikk 250mg Wellmune WGP (identisk med ImmiFlex) eller placebo i 90 dager. Studiedeltakerne som fikk 250mg Wellmune WGP betaglukaner rapporterte i motsetning til placebogruppen følgende:

  • Ingen tilfeller av medisinsk feber.
  • Forbedring i generelle helsemarkører, inkludert fysisk energi og emosjonelt velvære.
  • Ikke behov for sykefravær fra arbeid eller skole, mot 1.38 dager hos placebo gruppen.

I denne studien var det ingen forskjell i antall forkjølelser, men Wellmune WGP gruppen kunne vise til betydelige forbedringer på skjemaet som ble benyttet for helseundersøkelsen (SF-36v-2 health survey).

Wellmune livsstil stress studie, 2007
I denne studien ble 150 studiedeltakere (45 menn og 105 kvinner mellom 18 – 65 år) med en stresset og vellykket tilværelse gitt 250mg Wellmune WGP betaglukaner eller placebo i (identisk med ImmiFlex) i 4 uker.

Deltakerne som fikk betaglukaner rapporterte hele 41% økning i generell helse mot placebogruppen. Blant annet ble WGP gruppen målt til å ha:

  • 42% økning i energinivået.
  • 38% reduksjon i utmattelse.
  • 19% reduksjon i spenningsnivået.
  • 15% reduksjon i stressrelatert forvirring.

Du kan lese mer om livsstil stress studien her (engelsk): www.wellmune.com/LifestyleStressstudy.htm

I tillegg gjennomføres flere studier på Wellmune WGP betaglukaner som komplementær behandling hos kreft pasienter med så langt svært lovende resultater.

Kontakt oss for mer informasjon om ImmiFlex eller dersom du har andre spørsmål.


Linker til informasjon om Biothera og betaglukan

Websiden til Biothera som produserer Wellmune WGP beta glucan brukt i ImmiFlex: www.biothera.com

Informasjonssiden Biothera har om WGP beta-glukan med siste nytt innen beta-glukan forskning, studier og nyheter: www.wellmune.com/

Nyhetsklipp fra USA om Biothera der det norske betaglukan produktet ImmiFlex nevnes: Se klippet!

Betaglukan skrives originalt Beta Glucan, men skrives og på en rekke andre måter i inn- og utland:
Betaglukan, beta glukan, betaglucan, βetaglucan, βeta glucan, β-Glucan, Beta-1,3/1,6-glukan, Beta Glucans, β-glucan, Wellmune WPG og til slutt betaglukaner. Les mer om betaglukaner hos Wikipedia (engelsk versjon).

Det er 1,3/1,6 Wellmune betaglukaner fra Biothera i ImmiFlex som har best klinisk dokumentert effekt på immunforsvaret. Biothera har benyttet over 1,5 milliarder i utvikling og testing av Wellmune Beta Glucan. Wellmune WGP® betaglukaner er beskyttet av over 40 patenter og har markedets beste dokumentasjon i forhold til effekt og sikkerhet. Derfor anbefales ImmiFlex til alle!


Prøv ImmiFlex og de andre Immunproduktene i ImmiSerien med Vitamin D3 og Wellmune Betaglukaner

Prøv ImmiFlex med betaglukaner til halv pris

 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2016 www.HealthierEurope.info

 
 
 
 
Effektive kosttilskudd